+385 51 272 630 info@tdm-opatija.hr

U ovom trenutku jedan od najvećih prioriteta hrvatskog društva u cjelini je usmjeriti svoje snage na izradu i provedbu kvalitetnih projekata koji će se moći, ravnopravno s projektima iz ostalih zemalja članica EU, natjecati za sufinanciranje iz EU fondova.

 

Ulaskom u Europsku uniju, Hrvatskoj su se otvorile značajne financijske mogućnosti na području europskih fondova i financiranja projekata kroz instrumente kohezijske politike. S financijskom alokacijom od 351,8 milijardi eura u periodu 2014. – 2020. godine ona predstavlja jednu od najvažnijih politika Unije.

 

Povlačenje bespovratnih sredstva za mnoge obrtnike, poduzetnike ali i one koji traže svoje mjesto na tržištu rada, prilika je koja se ne propušta! Stoga obratite nam se još danas!

 

Zašto?

  • jer naša je misija pomoći Vam da realizirate svoje ideje, pretvorite ih u poslovne planove, projekte ili skupine aktivnosti koje će pronaći adekvatan izvor financiranja i postići punu implementaciju!
  • jer naša je vizija pružati usluge utemeljene na stečenom znanju i iskustvu. Težimo razumijevanju potreba i situacije svakog našeg klijenta, želimo biti drugačiji od drugih i želimo uspjeti u onome što radimo!